Anasayfa > Kişilik - Karakter > 2022 testi: Burcuna göre 2022'de olacaklar

2022 testi: Burcuna göre 2022'de olacaklar

2022 burç yorumlarına bakarak seneyle ilgili çıkarımlarda bulunabilirsiniz. İşte Astrolog Özlem Recep’in kaleminden 2022’de burçları bekleyenler…

Burcunu seç
Burcunu seç

KOÇ BURCU

KOÇ BURCU
Sevgili Koç burçları, bu seneki tutulmalar sizin para, miras ve borçlar evinizde olmaktadır. 2021 sonu ve 2022 yılının Mart ayına kadar olan döngüde parasal sıkıntılarınız sizi zorlasa da 2022 Mart ayıyla birlikte kredi, faiz, vergi borçlarınızla ilgili sıkıntıların çözüme ulaştığını görebilirsiniz. Ev alım-satım işlemleri yapacaksanız alt planını inceleyerek atılımlar yapmanızı önerebilirim. Ayrıca 2021 senesinin sonu ve şubat ayına kadar olan döngüde kariyer evinizde gerçekleşen Merkür Retro'su sizi yöneticilerinizle aranızdaki diyalogları zorlayacak gibi görünüyor. Kariyer yolculuğunuzda yeni adımlar atarken, önemli bir ortaklığınızı da bitirme kararı alabilirsiniz. Tüm bu süreçlerden geçerken, geçmişten bu zamana kadar gelişen ameliyat ve operasyonlara oldukça açıksınız. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Yakın akrabalarınızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Mayıs ve Haziran 2022, Kasım-Aralık 2022 arasındaysa özellikle trafik kazalarına açıksınız, araç muayenelerinizi yaptırarak ilerlemelisiniz. Araç alım satım, sosyal medya ya da internet bankacılığı işlemlerinden dolandırılmalara açıksınız aman dikkat. Senenin sonuna doğru eğer ki 2021 Ekim ayında taşınma kararı aldıysanız tekrar eski memlekete taşınma kararı alabilirsiniz. Eski eş ve açık düşmanlarla uğraşmak zorunda kaldığınız pek çok konu da gündemde olabilir. Eğer ki boşanma sürecindeyseniz bu sene mahkemesel süreçlerinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Tüm bu süreçler sizi yeni bir ev alma süreci ve tanışacağınız yeni biriyle evlilik sürecine de götürüyor olabilir, yeter ki üzerinize binen yüklerinizden arının.

BOĞA BURCU

BOĞA BURCU
Sevgili Boğa Burçları, hayatınızda kalbinizi dolduran biri varsa bu seneyle birlikte evlilik kararı alabilirsiniz. Evliliğiniz içerisinde onun ya da sizin aile büyüklerinizden sıkıntı yaratanlar olursa bazı konuları zamana bırakmak sizler için iyi olacaktır. Tayin, terfi ve kariyer yolculuğunuzla ilgili yer değişikliği yaşamak zorunda da kalabilirsiniz. Evli olanlar için sürpriz bebek kararları alınabilecek özel süreçlerden geçmektesiniz. Eğer ki evliliğiniz ya da nişanlılığınız 1. evinizden geçen Uranüs sebebiyle ara ara çıkmaza giriyorsa mutlaka bir evlilik danışmanı ya da astrolojik danışmanlıkla size uygun olan gökyüzünü tespit ederek, önemli kararları alabilirsiniz. Tutulmalar 1-7 aksında gerçekleşeceği için sağlığınıza her zamankinden çok daha fazla dikkat etmeli, vitamin mineral takviyesi ve kronik rahatsızlıklarınız için kontrollerinizi yaptırmalısınız. Açık düşmanlara oldukça açık 1,5 yıllık bir döngüden geçeceğinizi düşünürsek, zihninizden geçen kelimelere ve başkalarına söylediklerinize oldukça dikkat etmelisiniz. 2021 sonu ve 2022 Ocak- Şubat aylarında hukuki konular gündeminizde olabilir, burada tekrar altını çiziyorum her harita kendine özgü olduğu için, eğer ki boşanma aşamasındaysanız mutlaka yardım almalısınız. Ayrıca yurtdışı, vatandaşlık konularıyla ilgili gelişmeler yaşayabilir ve seyahat planları yapabilirsiniz. Mayıs-Haziran 2022 parasal konulara ve borçlanmamaya özen gösterirken, ekim ayında sağlığınıza özen göstermeli, Kasım 2022 tarihinde dolandırılmalara ve eski bir rahatsızlık sebebiyle ameliyatlara dikkat etmelisiniz.

İKİZLER BURCU

İKİZLER BURCU
Sevgili İkizler Burçları, önümüzdeki 1,5 yıllık tutulmalar sağlık ve kayıplar evinizde gerçekleşecek olup, özellikle kariyer ve hukuk konularıyla ilgili oldukça dikkatli olmanız gereken konular yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlar ve entrikalara açıkken, ağzınızdan çıkan kelimelerin üzerine on katarak anlatanlardan tutun da, kariyeriniz ve işinizde gözü olan pek çok kişinin size zarar verecek olan davranışlarına açıksınız. Tüm bu süreçleri yaşarken hukuktan yana adımlar atmanız sizi uzun vadede koruyacaktır. Eşinizin ailesinin de zor durumda olduğu konular gündeminizde olabilir. Onlara yardım ederek yanlarında olmayı denerseniz oldukça mutlu olursunuz. Ayrıca medya, eğitim ve yabancılar, yurtdışı konularında sıkıntı yaşadığınız konulara sabredin, 1 sene sonra fırsat ve şans kapınızı çalacak gibi görünüyor. Bazı İkizler burçları bu süreç içerisinde özellikle sene sonundaki Yay Burcu Güneş tutulmasıyla birlikte eğer ki bu sene içinde ev sahibi olmadıysa Haziran ayına doğru ev sahibi olma yolunda ilerleyeceğinizi söyleyebilirim. Sene genelinde uzak akrabalar, babaanne, dede, eşinizin aile soyundan kayıplara açıksınız. Senenin sonunda gerçekleşecek olan Mars İkizler Retro'su, çift organlarınızı etkilerken, kazalardan yanma, kesik ve ameliyatlara girmenize sebep olabilir. Ayrıca açık düşmanlarınızla ciddi anlamda ben-sen kavgalarının gündemde olacağı, eğer ki zamanında kavga enerjisini ilk siz başlatmadıysanız kazananın siz olacağı özel bir gökyüzünden geçeceksiniz.

YENGEÇ BURCU

YENGEÇ BURCU
Sevgili Yengeç burçları, aşk konusunda sınavlar verirken, ruhunuzun yolculuğunu bulmak isteyeceğiniz özel bir döngüden geçmektesiniz. Felsefe, Astroloji, Psikoloji konularıyla kendinizi geliştirmek isteyecek ve kalabalık grupların içerisinde var olmak isteyeceksiniz. Bazılarınız için hayatında özellikle iki evlilik ya da iki ciddi beraberlik yaşayan kişilerin hayatına üçüncü şanslı birliktelik ya da evlilik yaşayacakları biri giriyor olabilir. Kimileriyse çocuk sahibi olacak, ya da çocuklarının evliliği, kariyeri ya da hayalleriyle ilgilenecek. Mevcut beraberliği ya da evliliği olanlarsa 2021 senesinin sonunda gerçekleşecek olan Venüs Retro'sunun etkilerinden nasiplerini alabilir. Aranızı bozmak isteyen kadınlardan tutun da eşinizin size karşı olan ilgisini toparlamak için önemli adımlar atmanız gerekebilir. Eğer ki işin içinden çıkamıyorsanız bu süreç içerisinde yardım ve terapi almalısınız. Gizli düşmanlarınızın açık düşman olduğu önemli olaylar da yaşayabilirsiniz aman dikkat. Ev alım satımlarında ederinden düşük ev satımlarına karşı dikkatli olunuz. 2022 senesinin sonunda güvenmediğiniz kişilerin evinde bulunmamaya oldukça dikkatli olmalısınız. Kapalı alan bölgesi olan 12. evinizde olan Mars Retro'su sizi pek çok sıkıntı verebilecek kişilere karşı uyarıyor.

ASLAN BURCU

ASLAN BURCU
Sevgili Aslan burçları, aile büyükleri, kariyer, hane, yuva, anne-baba evinizde gerçekleşecek olan önemli bir tutulma hattındasınız. Kariyer yolculuğunuzda önemli atılımları yapmanız için şans ve fırsatlar olsa da eşinizin ya da açık düşmanlarınızın engelleri sebebiyle önemli zorluklar yaşayabilirsiniz. Bilgi ve tecrübeniz olduğu konulara odaklanmanız gerekirken, eksik olduğunuz konularla ilgili atılımlar 2022 sonunda sizi zorlayabilir ve yorabilir, aman dikkat. Bazı Aslan burçları bu süreç içerisinde evlilik yapacak gibi görünüyor ve sürpriz hamileliklere açıksınız. Ancak 2021 sene sonunda oluşabilecek düşüklere karşı dikkatli olmalılar. Anne ya da babanızın önemli bir rahatsızlığı ya da anne- baba soyunuzdan gelenlerin rahatsızlıklarıyla üzülebilirsiniz, onlarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmeyiniz.

BAŞAK BURCU

BAŞAK BURCU
Sevgili Başak burçları, tayin, terfi, taşınma konuları gündeminizde olabilir. Tüm bu süreçlerden geçerken evliyseniz çocuklarınızın etkileneceği konular özellikle 2021 sonu ve 2022 başında sizlerle olacak olabilir. Eğer ki yalnızsanız İkili ilişkiler adına hayatınıza kadersel bağlarınızın bitmediği yarım kalmış bir sevgili girebilir. Bu kişi eğer ki yeni biriyse, arka planda sakladıklarına çok dikkat etmeniz gerekiyor. Evlilik ya da beraberliği olanlarsa yanlış hikâyelerin içerisinde kalabilirler ve bu süreç onları boşanmaya doğru götüren bir döngünün arifesi olabilir. Bu sene ev ve araba alım satımlarından karlar elde edebilirsiniz. Eğitim ve medya alanında yaşadığınız deneyimler sizin istediğiniz yönde size destek verecek diyebilir. Bazılarınız hayatlarında ikinci şans, ikinci evlilik ya da nişandan ayrılma sonrasında hayatına yeni gelen biriyle ikinci kez mutluluğu yakalayacak diyebilirim. Bu sene yabancılardan yana da destekler alacaksınız. İşiniz medyanın haricinde ihracat ve ithalatsa, ithalat gönderilerine daha ağırlık vererek bereketinizi arttırabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

TERAZİ BURCU
Sevgili Teraziler, para ve miras evinizde yaşayacağınız 1,5 yıllık döngü içindesiniz. Bu süreç içerisinde gayrimenkul alıyorsanız özellikle borçlanmamaya, kredi, faiz ve giderlerinize dikkat etmeye oldukça özen göstermelisiniz. Beraberliğiniz ya da evliliğiniz bulunuyorsa 2022 senesinin ortaları ya da sonlarına doğru yaşadığınız konular sizi ayrılık aşamasına getirebilir. Tüm bu süreç içerisinde karar verdiğiniz konuların sizden kaynaklı mı yoksa eşinizin tutumlarından mı kaynaklı olduğunu fark etmek ve gerekiyorsa bu zamanlara gelmeden 2021 sonu ve 2022 başında evlilik danışmanlarından yardım almak önemli olacaktır. Önemli hukuksal bir mücadeleniz ve alamadığınız haklarınız bulunuyorsa tüm bu süreçlerin içerisinden geçerken haklarınızın size teslim edileceği, özellikle miras ve nafaka konularından yana da şanslı etkiler altındasınız. Bu sene aile soyunuzdan olan kişilerle daha yakından ilgilenmek oldukça önemli olmasının yanı sıra, onların sağlık sıkıntısı ve ameliyatları zihninizi yorabilir. İşin içinden çıkamadığınız her türlü konuyla ilgili yardım alarak ilerlemek önemli olacaktır. Yarım kalan, uzunca zamandır tamamlayamadığınız eğitim ve projeleriniz için de şans ve destek sizinle olacak gibi görünüyor. Kalbiniz boşsa bu sene özellikle 2022 Nisan ayıyla birlikte kalbinizi dolu dolu dolduracak yeni birine merhaba diyebilir ve evlilik döngüsü içerisine girebilirsiniz.

AKREP BURCU

AKREP BURCU
Sevgili Akrepler, özellikle Temmuz-Ağustos 2022 civarı ev alımıyla ilgili şanslı etkiler altındasınız. Hayatınıza dair bazı gizlilikleri pek çok kişinin öğreneceği bir dönemin içerisinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle neleri paylaştığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. Evlilik isteyip, bir türlü aradığını bulamayan Akrepler, uzunca süredir evlilik planları yapanlar evlilikle ilgili şanslı etkiler altında olacaksınız gibi görünüyor. Parasal konularla ilgili şanslı fırsatlar 2021 sonunda sizinle birlikteyken burada edindiğiniz parayı 2022 sonunda tutmak sizi zorlayabilir, aman dikkat. Ayrıca sağlıkla ilgili önemli süreçler atlatacak olabilirsiniz. Mart 2021 tarihinde belli olan önemli bir rahatsızlık yaşadıysanız 2022 sonunda tekrarlama olasılığı bulunuyor. Önlemlerinizi mutlaka alınız. Yabancılar, yabancı bir memlekete ya da bulunduğunuz şehre uzak ve farklı bir şehre yerleşme hazırlığı içerisinde bulunabilirsiniz. 2021 yılının sonu ve 2022 başında sosyal medya, internet vb. platformlarda kandırılma ve dolandırılma riskiniz bulunuyor, aman dikkat ediniz. Eğer ki devlet ve çeşitli yerlere ödemeleriniz bulunuyorsa cezalarınızın ağırlaşmadan ve 2022 sonuna bırakmadan ödemelerinizi yapmanız önemli.

YAY BURCU

YAY BURCU
Sevgili Yay burçları, kayıplar, kapalı alanlar ve çalışma ortamınız, sağlığınızla ilgili tutulmalar yaşayacaksınız. 2021 sonunda para evinizde yaşayacağınız Venüs Retro'su, paranıza pulunuza çok dikkat etmeniz gerektiğini, borç para verirseniz geri gelmeyeceğini gösteriyor olacak. Ayrıca Venüs Retro'su bu süreç içerisinde karşı cinsten gelecek olan tehlikelere ya da pişmanlıklara da açık olduğunuzun altını çiziyor. Çalışma ortamınız değişiyor olacak. Ya da uzunca süredir beklediğiniz iş fırsatları ve mülakatlar sonucunda yerleştirilmeler yaşıyor olabileceksiniz. Akrabalarınızdan hasta biri bulunuyorsa onun kaybıyla ilgili bir deneyim yaşamanız da muhtemel. Bu sene evcil hayvan sahiplenmek isteyebilir ve evinizin içerisinde yeni bir canın varlığı ruhunuza çok iyi gelebilir. Sağlık açısından oldukça iyi olsanız da kontroller, diyetisyen ya da bazen işin içinden çıkamadığınız psikolojik sorunların zeminine inmek için hekimlerden destek alabilirsiniz. 2022 senesinin sonunda evliliğinizle ya da açık düşmanlarınızla ilgili gerilimler yaşamanız muhtemel. Kim dost kim düşman fark edeceksiniz.

OĞLAK BURCU

OĞLAK BURCU
Sevgili Oğlaklar, kariyer konularınızla ilgili tutulmalar yaşayacaksınız. Yanlış hamleler yapmadan önce zeminini güzel incelemelisiniz. Bu süreç sizin emeklilik döngünüzü de temsil ediyor olabilir. Hukuksal konularla ilgili olan sıkıntılar yaşayabilirsiniz, avukatlık işleriniz olabilir. Ruhunuz ve düşünceleriniz bu süreç içerisinde özellikle 2022 sonu ciddi anlamda yorulabilir. Sağlığınıza ayrıca özen göstermeniz gereken önemli bir döngüden geçmektesiniz. Maddi konular, ev alım satım işlemleri, yer ve yerleşim yerinizi değiştirmek isteyeceğiniz pek çok konu gündeminizde olacak gibi görünüyor. Aile büyüklerinizin sağlığıyla ilgili rahatsızlıklar ayrıca gündeminizde, onların sağlığıyla yakından ilgilenmelisiniz. Evli Oğlak burçları hamile kalmaya hazırlandıkları bir süreci yaşarken, özellikle tedavi sonucu bebek haberleri almaya da hazırlıklı olun derim. Aşk ve sevgi konusundaysa 2022 ortasında özellikle kalbiniz boşsa yeni bir aşk geliyor, haberiniz olsun.

KOVA BURCU

KOVA BURCU
Sevgili Kovalar, aile kökleriniz ve kardeşleriniz, uzak akrabalarınızın etkilendiği pek çok olayı yaşayabilirsiniz. Kalbi boş olanlar, 2022 Temmuz-Ağustos aylarıyla birlikte evlilik yapabileceği adımlar atacak gibi görünüyor. Kalbi boş olanlar, 2021 senesinin sonunda karşılarına çıkan kişilere tutulurlarken, arka planda bu kişinin görünmeyen yönlerinin varlığını sonradan öğrenebilirler. Bu süreç içerisinde beraberliklerini kimseyle paylaşmamaları oldukça önemli olarak görünüyor. Kariyer konusunda büyük atılım yapacağınız projeler, özellikle 2021 sonu ve 2022 başıyla birlikte karşınızda olacak gibi görünüyor. Yabancılar ve yurtdışından destek alabilirsiniz. Emeklilik haklarının peşinde olanlarsa bu sene emeklilik haklarını alabilirsiniz. Parasal konularla ilgili beklentileriniz Mart 2022 tarihiyle birlikte rahatlayacak diyebilirim. Bu sene hayatınıza almak istediğiniz kişiyle ilgili eski beraberlikler ya da evlilikler varsa onların size yarattığı sıkıntılarla uğraşmak durumunda kalmanız muhtemel. İlişkinizin başında pek çok şeyi karşı tarafa anlatmanız sizi bu gibi sıkıntılara karşı koruyacaktır diyebilirim.

BALIK BURCU

BALIK BURCU
Sevgili Balık Burçları, eğitim ve medya alanında kendinizi göstereceğiniz ve isminizden söz ettireceğiniz önemli bir yıla girmek üzeresiniz. Bu süreç içerisinde yaptığınız projelerin dünya çapında duyulmasından tutun da yabancılardan gelecek desteğe kadar güzel etkiler altında olduğunuzu bilerek ilerlemek önemli. Tüm bu işlerinizin bir kısmı 2021 sonunda sizlerle birlikteyken, 2022 Mart ayıyla birlikte arkanıza yaslanıp emeklerinizin meyvesini toplama zamanınızın geldiğini fark ederek ilerlemelisiniz. Aşk ve sevgi konularından yana kalbiniz boşsa flörtler kapınızda, ancak geçmişle ilgili durumlar bitti mi yoksa siz bu beraberliğe ne kadar hazırsınız onu bireysel haritanız gösterecektir diye düşünüyorum. 2021 sonunda eski beraberliğinizin kapınızı çalması aklınızı karıştırabilir. Aşk ve sevgi konularında net kararlar vermek için belki de 2022 Temmuz ayını beklemek daha iyi olacaktır. Ayrıca, kardeşlerinizin hayatında da önemli güzellikler olacak bir süreçten geçmektesiniz. Bu sene özellikle Nisan ayı civarı yeni bir araba alımı için harekete geçebilirsiniz. Taşınma ve tayin konularınız hız kazanacak. Ancak Merkür İkizler Burcunda Retro olduğu dönem Mayıs ayı- Haziran başında taşınmak için acele etmeyiniz. Aile büyüklerinizin tekrar eden rahatsızlıkları gündeminizdeyse biraz üzülebilirsiniz. Aile içi, özellikle eşiniz ve aileniz arasında, küslüklere zemin hazırlayan olaylarda sessizliğinizi korumalısınız. Tüm bu süreçlerden geçerken kendi sağlığınız açısından check up kontrolünden geçmeli ve özellikle rahim kontrollerinizi yaptırmalısınız. Evliliği olanlar ya da hazırlık yapanlar üzüldüğünüz ya da bu beraberliğin için de belirsiz olan ne varsa Mart 2022 ve Eylül 2022 tarihleriyle birlikte rahatlayacak ve sizi mutlu edecek.
Sizin için seçtiklerimiz

Kişilik testi: Zeka ve hafıza yapın ortaya çıkıyor

07.03.2024

Kişilik testi: Zeka ve liderlik yapınız ortaya çıkıyor!

28.08.2023

Kişilik testi: Duygusal zeka ve liderlik becerin ortaya çıkıyor!

10.11.2023

5 adımda teklif aldığınızda vereceğiniz tepkiyi söylüyoruz

02.09.2021

Kişilik testi: Tek soruda liderlik yetenekleriniz ortaya çıkıyor!

16.09.2023
Sizin için seçtiklerimiz

Hangi Çöp Adam karakterisin?

26.05.2023

Fotoğraftaki ünlü kim? 0nu tanımak imkansız! Magazin testi

14.11.2023

Bu kişilik testini sadece zeki olan çözebilir! Resimdeki üç rakam nerede?

12.09.2023

Kişilik testi aşk hayatını açıklıyor! Resimde hangi hayvan var?

20.12.2023

Kişilik testi: Liderlik yetenekleriniz ve hafıza yapınız ortaya çıkıyor!

24.08.2023

Bu resimde ilk kurt görenler nasıl bir insan? Kişilik testi zekayı sorguluyor

13.03.2024